Attefallsbostaden i Kristianstadsbladet och Norra Skåne!

Attefallsbostaden är med i det senaste reportaget i tidningarna Norra Skåne och Kristianstadsbladet och ger en unik inblick i vår verksamhet som en av Sveriges ledande attefallshustillverkare.
I reportaget får du se hur vi skiljer oss från konkurrenterna genom att visa våra hus i vår fabrik i Nordöstra Skåne, istället för våra konkurrenter som köper in sina hus från utländska fabriker. Detta har blivit en viktig del av vår nisch och det är viktigt för oss att erbjuda våra Svensktillverkade attefallshus!
Reportaget visar också våra kunders erfarenheter av att skapa extra plats för familj och gäster med hjälp av våra attefallshus, och hur det kan förbättra deras vardag.
Attefallsbostaden erbjuder ett flexibelt och praktiskt alternativ för att skapa en extra plats för familj och gäster, oavsett om det är för permanent boende eller som en gäststuga. Läs reportaget för att få mer information och inspiration om hur Attefallsbostaden kan hjälpa dig att skapa den extra platsen du behöver i ditt hem.
Länk till reportagen: